IFA Belin 2023 – de ce să participi la cel mai mare târg de tehnologie

IFA Belin 2023 – de ce să participi la cel mai mare târg de tehnologie

Fie că ești pasionat de tehnologie sau conduci un business în industria IT&C, cu siguranță ai auzit de târgul de tehnologie IFA Berlin. Evenimentul va avea loc la începutul lunii septembrie, organizat în capitala Germaniei, în perioada 1-5 septembrie la Messe Berlin.

Prima ediție a târgului a avut loc în anul 1924, iar de aproape o sută de ani evenimentul reunește în fiecare ediție producătorii de tehnologie, furnizorii, distribuitorii și toți cei interesați de inovație. În cadrul expoziției, este acoperită o gamă largă de produse, de la smartphone-uri la gadget-uri, la electrocasnice și televizoare inteligente sau cele mai moderne tehnologii. 

Echipa Phonetastic va fi prezentă și ea pe toată perioada târgului. Ne poți găsi la standul 6 în cadrul Reseller Park Hall 25. Acolo vom discuta despre ultimele trenduri și noutăți din GSM, despre cum am dus recondiționarea produselor oferite la un alt nivel și multe altele. Pentru participanți am pregătit și câteva premii.

Dacă încă nu te-am convins, uite câteva motive pentru care ar trebui să participi și tu la IFA Berlin 2023:

1. Este locul perfect pentru a descoperi tendințele din domeniu și pentru a vedea cele mai inovatoare produse

Dacă activezi în industria tehnologică, știi deja că nu trebuie să ratezi IFA Berlin 2023. Participarea la acest eveniment îți poate oferi perspective asupra celor mai noi tendințe și tehnologii, atât în ceea ce privește dispozitivele, cât și cele mai noi aplicații și soluții software.

Vei avea acces unic la noile tehnologii, vei participa la lansarea noilor tendințe în materie de telefoane mobile, laptop-uri, tablete, televizoare inteligente sau chiar dispozitive smart pentru casă. În plus, în fiecare an, sunt lansate cele mai recente produse și servicii ale unor branduri internaționale de top. 

2. Ansamblul industriei tehnologice într-un singur loc

În cadrul târgului, vei avea ocazia să întâlnești companii tehnologice de top, investitori, analiști și profesioniști din industrie. Evenimentul este locul ideal pentru a descoperi noi piețe, pentru a crea noi conexiuni sau chiar pentru a cunoaște posibili parteneri de business.  

La IFA Berlin vei avea ocazia să participi la prezentări de produse, evenimente de networking și discuții despre teme de top din industria tehnologică. Întâlnirea celor mai puternici și experimentați lideri din industrie este una dintre cele mai mari atracții ale acestui eveniment.

3. Posibilitatea de a testa și experimenta produsele

Dacă ești interesat de noile tendințe, dar nu ești convins că se potrivesc nevoilor tale de business, la târgul IFA Berlin ai ocazia să testezi în timp real inovațiile și serviciile oferite de brandurile participante.

Experimentează și evaluează soluțiile tehnologice viitoare, află cum poți să îți dezvolți afacerea pentru a rămâne mereu în top, familiarizează-te cu noile produse și servicii puse la dispoziție de companiile internaționale prezente.

4. Oportunitatea de a invata și de a te dezvolta

De la an la an, liderii din industria tehnologică ne surprind cu evoluțiile produselor și serviciilor pe care le pun la dispoziție. O oportunitate bună de a rămâne conectați cu schimbările constante din jurul nostru este participarea la conferințele, workshop-urile, prezentările și discuțiile din cadrul târgului IFA Berlin

Evenimentele interactive ce au loc anual, ajută antreprenorii și pasionații să descopere dacă noile tehnologii se potrivesc tipului lor de afacere, dacă le îndeplinesc nevoile, le arată cum tehnologia îi poate ajuta să crească profitabilitatea, să maximizeze eficiența și cum își pot automatiza business-ul.  

La începutul lunii septembrie, ediția 99 a târgului IFA Berlin te așteaptă să fii prezent la cel mai mare eveniment de tech. Alege să fii cu un pas în viitor și dă-ți întâlnire cu brandurile consacrate, companiile internaționale și liderii industriei din lumea tehnologiei la Messe Berlin.

Echipa Phonetastic va fi și ea prezentă la IFA Berlin! Ne puteți găsi între 1 și 5 septembrie la Resellers Park, Hall 25, Booth 6. Suntem foarte entuziasmați să vă întâlnim și să formăm relații de lungă durată împreună.