Samsung Galaxy Unpacked 2023: Cele mai noi tehnologii

Samsung Galaxy Unpacked 2023: Cele mai noi tehnologii

Evenimentul Unpacked de vară al Samsung a fost un vârtej de anunțuri de produse noi, de la cele mai recente telefoane pliabile la actualizări semnificative ale gamei de smartwatch-uri și tablete. Iată un rezumat complet a tot ceea ce Samsung a prezentat la eveniment.

Puncte de atracție ale Galaxy Unpacked 2023

Pentru cei care au ratat evenimentul live, am condensat prezentarea Samsung Unpacked de vară într-o casetă de nouă minute cu cele mai importante momente. Puteți surprinde toate prezentările de produse cheie și anunțurile majore chiar aici.

Samsung Galaxy Fold 5 (Sursa: Mashable)

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5

Vedeta spectacolului a fost Galaxy Z Flip 5, dispozitivul clamshell “entry” al Samsung. Acesta se mândrește cu un afișaj extern mai mare de 3,4 inchi, permițând utilizatorilor să răspundă la mesaje, să utilizeze Wallet și să efectueze alte sarcini fără a deschide telefonul. Noul design al balamalei elimină spațiul liber atunci când telefonul este închis. Dispozitivul este alimentat de un cip personalizat Snapdragon 8 Gen 2 și oferă o capacitate de stocare dublă. Cu un preț de 5.999,99 lei, este disponibil pentru precomandă acum și va fi lansat pe 11 august.

Galaxy Z Fold 5, pe de altă parte, oferă un design mai subțire, fără spațiu, un ecran principal mai luminos, Snapdragon 8 Gen 2 și capacități multitasking îmbunătățite. Acesta va fi disponibil din 11 august, începând cu 9.399,99 lei.

Samsung Galaxy Watch 6 (Sursa: The Verge)

Galaxy Watch 6

Cel mai mic dispozitiv de calcul de la Samsung, Galaxy Watch 6, a primit cea mai importantă actualizare. Luneta rotativă a revenit în Galaxy Watch 6 Classic, permițând utilizatorilor să parcurgă aplicațiile și widgeturile cu o senzație tactilă. Ceasurile dispun de ecrane mai mari și mai luminoase, procesoare îmbunătățite, baterii mai mari și un nou sistem de schimbare a curelei cu “un singur clic”. Linia Galaxy Watch 6 va fi disponibilă începând cu 11 august, la prețuri începând de la 1.599,99 lei pentru modelul de bază.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (Sursa: Independent)

Galaxy Tab S9

Samsung a prezentat, de asemenea, gama Galaxy Tab S9, destinată utilizatorilor de tablete Android high-end. Designul rămâne în mare parte neschimbat, dar tabletele dispun de ecrane AMOLED cu rată de reîmprospătare dinamică, cipul personalizat Snapdragon 8 Gen 2, difuzoare mai puternice și rezistență la apă și praf IP68 atât pentru tabletă, cât și pentru S Pen-ul inclus. Seria Galaxy Tab S9 va fi disponibilă începând cu 11 august, Galaxy Tab S9 de 11 inchi începând de la 5.199 lei i, Tab S9+ de 12,4 inchi la 5.549 lei, iar Tab S9 Ultra de 14,6 inchi la 6.649 lei.
Dacă ești vei oferte de telefoane și accesorii personalizate, nu ezita să ne contacteți pentru o ofertă!