Top 5 tablete ale anului 2024 – recomandările noastre

Top 5 tablete ale anului 2024 – recomandările noastre

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune tablete pentru afaceri, ați ajuns la pagina potrivită. Acest articol oferă o comparație cuprinzătoare a celor mai bune 5 tablete pentru afaceri din 2024, luând în considerare factori precum performanță, afișaj, autonomie, portabilitate și securitate.

Apple iPad Pro (6 generație)

Apple iPad Pro (6 generație) este cea mai bună tabletă pentru afaceri din 2024, datorită performanței sale puternice, afișajului uimitor și autonomiei decente.

Performanță

iPad Pro este alimentat de noul procesor M2 al Apple, care este unul dintre cele mai puternice procesoare mobile de pe piață. M2 oferă o creștere semnificativă a performanței față de predecesorul său, M1. iPad Pro poate gestiona cu ușurință sarcini solicitante, cum ar fi editarea video, jocurile video și multitasking-ul.

Afișaj

iPad Pro are un afișaj Liquid Retina XDR de 12,9 inci, care este unul dintre cele mai bune afișaje de pe piață. Afișajul are o rezoluție de 2732 x 2048 pixeli și o luminozitate maximă de 1600 de niți. Afișajul XDR oferă o gamă largă de culori și contraste, ceea ce îl face excelent pentru sarcini creative, cum ar fi editarea foto și video.

Autonomie

iPad Pro are o autonomie de aproximativ 10 ore de redare video, ceea ce este suficient pentru o zi întreagă de lucru. Autonomia poate varia în funcție de utilizarea dvs., dar este în general suficientă pentru majoritatea sarcinilor de afaceri.

Alte caracteristici

iPad Pro are o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru afaceri. Aceste caracteristici includ:

 • Camera frontală de 12 megapixeli cu suport pentru Face ID pentru securitate biometrică
 • Camera din spate de 12 megapixeli și 10 megapixeli pentru fotografii și videoclipuri
 • Suport pentru Apple Pencil (a doua generație) și Magic Keyboard
 • Conectivitate Wi-Fi 6E și 5G

Apple iPad Pro (6 generație) este cea mai bună tabletă pentru afaceri din 2024. Oferă performanțe puternice, un afișaj uimitor și o autonomie decentă. Dacă sunteți în căutarea unei tablete care să vă ajute să lucrați productiv în mișcare, iPad Pro este o alegere excelentă.

Microsoft Surface Pro 9 13 inch 2-în-1

Microsoft Surface Pro 9 13 inch 2-în-1 este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de un dispozitiv care poate fi utilizat și ca laptop. Are un design elegant, o calitate de construcție excelentă și o autonomie mare.

Performanță

Surface Pro 9 este alimentat de un procesor Intel Core i5 sau i7 de generația a 12-a, care oferă performanțe solide pentru sarcinile de zi cu zi. Surface Pro 9 poate gestiona cu ușurință sarcini precum navigarea pe web, editarea de documente și chiar editarea video ușoară.

Afișaj

Surface Pro 9 are un afișaj PixelSense de 13 inci cu o rezoluție de 2880 x 1920 pixeli și o luminozitate maximă de 450 de niți. Afișajul este clar și luminos, ceea ce îl face excelent pentru sarcini precum prezentările și vizionarea de videoclipuri.

Autonomie

Surface Pro 9 are o autonomie de aproximativ 14 ore de redare video, ceea ce este excelent pentru o zi întreagă de lucru. Autonomia poate varia în funcție de utilizarea ta, dar este în general suficientă pentru majoritatea sarcinilor de afaceri.

Alte caracteristici

Surface Pro 9 are o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru afaceri. Aceste caracteristici includ:

 • Camera frontală de 10 megapixeli cu suport pentru Windows Hello pentru securitate biometrică
 • Camera din spate de 10 megapixeli pentru fotografii și videoclipuri
 • Suport pentru Surface Pen și Surface Slim Pen 2
 • Conectivitate Wi-Fi 6E și 5G

Microsoft Surface Pro 9 13 inch 2-în-1 este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de un dispozitiv care poate fi utilizat și ca laptop. Oferă performanțe solide, un afișaj clar și luminos și o autonomie mare. Dacă sunteți în căutarea unei tablete care să vă ajute să lucrați productiv în mișcare, Surface Pro 9 este o alegere excelentă.

Avantaje

 • Performanțe solide
 • Afișaj clar și luminos
 • Autonomie mare
 • Design elegant și durabil
 • Suport pentru o varietate de accesorii

Dezavantaje

 • Preț ridicat
 • Nu are mufă pentru căști
 • Accesoriile nu sunt incluse în prețul tabletei

Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A8 este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de o tabletă cu o autonomie lungă și o valoare bună pentru bani. Are o autonomie de aproximativ 15 ore de redare video, ceea ce este excelent pentru o zi întreagă de lucru. Procesorul octa-core al Galaxy Tab A8 oferă performanțe suficiente pentru sarcinile de zi cu zi. Afișajul TFT de 10,5 inci al Galaxy Tab A8 are o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și o luminozitate maximă de 360 de niți.

Performanță

Galaxy Tab A8 este alimentat de un procesor octa-core de la Qualcomm, care oferă performanțe suficiente pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe web, editarea de documente și chiar editarea video ușoară.

Afișaj

Galaxy Tab A8 are un afișaj TFT de 10,5 inci cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și o luminozitate maximă de 360 de niți. Afișajul este clar și luminos, ceea ce îl face excelent pentru sarcini precum prezentările și vizionarea de videoclipuri.

Autonomie

Galaxy Tab A8 are o autonomie de aproximativ 15 ore de redare video, ceea ce este excelent pentru o zi întreagă de lucru. Autonomia poate varia în funcție de utilizarea dvs., dar este în general suficientă pentru majoritatea sarcinilor de afaceri.

Alte caracteristici

Galaxy Tab A8 are o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru afaceri. Aceste caracteristici includ:

 • Camera frontală de 5 megapixeli cu suport pentru recunoașterea facială
 • Camera din spate de 8 megapixeli pentru fotografii și videoclipuri
 • Difuzoare Dolby Atmos pentru un sunet surround bogat
 • Conectivitate Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.0

Samsung Galaxy Tab A8 este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de o tabletă cu o autonomie lungă și o valoare bună pentru bani. Oferă performanțe suficiente, un afișaj clar și luminos și o autonomie mare. Dacă sunteți în căutarea unei tablete care să vă ajute să lucrați productiv în mișcare, Galaxy Tab A8 este o alegere excelentă.

Avantaje

 • Autonomie lungă
 • Valoare bună pentru bani
 • Performanțe suficiente
 • Afișaj clar și luminos
 • Difuzoare Dolby Atmos

Dezavantaje

 • Performanțe modeste
 • Afișaj cu rezoluție medie
 • Nu are suport pentru stylus sau tastatură detașabilă

Lenovo Tab M9 2023

Lenovo Tab M9 2023 este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de o tabletă ușoară și accesibilă. Are o greutate de doar 470 de grame, ceea ce o face ușor de transportat. Procesorul octa-core al Lenovo Tab M9 2023 oferă performanțe suficiente pentru sarcinile de zi cu zi. Afișajul IPS de 10,3 inci al Lenovo Tab M9 2023 are o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și o luminozitate maximă de 400 de niți.

Performanță

Lenovo Tab M9 2023 este alimentat de un procesor octa-core de la MediaTek, care oferă performanțe suficiente pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe web, editarea de documente și chiar editarea video ușoară.

Afișaj

Lenovo Tab M9 2023 are un afișaj IPS de 10,3 inci cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și o luminozitate maximă de 400 de niți. Afișajul este clar și luminos, ceea ce îl face excelent pentru sarcini precum prezentările și vizionarea de videoclipuri.

Autonomie

Lenovo Tab M9 2023 are o autonomie de aproximativ 12 ore de redare video, ceea ce este excelent pentru o zi întreagă de lucru. Autonomia poate varia în funcție de utilizarea ta., dar este în general suficientă pentru majoritatea sarcinilor de afaceri.

Alte caracteristici

Lenovo Tab M9 2023 are o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru afaceri. Aceste caracteristici includ:

 • Camera frontală de 5 megapixeli
 • Camera din spate de 8 megapixeli pentru fotografii și videoclipuri
 • Difuzoare stereo pentru un sunet clar și puternic
 • Conectivitate Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.0

Lenovo Tab M9 2023 este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de o tabletă ușoară și accesibilă. Oferă performanțe suficiente, un afișaj clar și luminos și o autonomie mare. Dacă sunteți în căutarea unei tablete care să vă ajute să lucrați productiv în mișcare, Lenovo Tab M9 2023 este o alegere excelentă.

Avantaje

 • Ușor și portabil
 • Valoare bună pentru bani
 • Performanțe suficiente
 • Afișaj clar și luminos
 • Difuzoare stereo puternice

Dezavantaje

 • Performanțe modeste
 • Afișaj cu rezoluție medie
 • Nu are suport pentru stylus sau tastatură detașabilă

Samsung Galaxy Tab S9+

Samsung Galaxy Tab S9+ este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de o tabletă cu un afișaj excelent și o autonomie lungă. Afișajul AMOLED de 12,4 inci al Galaxy Tab S9+ are o rezoluție de 2800 x 1752 pixeli și o luminozitate maximă de 450 de niți. Autonomia Galaxy Tab S9+ este de aproximativ 13 ore de redare video, ceea ce este excelent pentru o zi întreagă de lucru. Cu toate acestea, performanțele Galaxy Tab S9+ sunt inferioare celor ale iPad Pro, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unele afaceri.

Performanță

Galaxy Tab S9+ este alimentat de un procesor octa-core Snapdragon 8 Gen 2, care oferă performanțe solide pentru sarcinile de zi cu zi. Galaxy Tab S9+ poate gestiona cu ușurință sarcini precum navigarea pe web, editarea de documente și chiar editarea video ușoară. Cu toate acestea, performanțele Galaxy Tab S9+ sunt inferioare celor ale iPad Pro, care este alimentat de noul procesor M2 al Apple.

Afișaj

Galaxy Tab S9+ are un afișaj AMOLED de 12,4 inci cu o rezoluție de 2800 x 1752 pixeli și o luminozitate maximă de 450 de niți. Afișajul este clar și luminos, ceea ce îl face excelent pentru sarcini precum prezentările și vizionarea de videoclipuri. Afișajul Galaxy Tab S9+ este, de asemenea, compatibil cu HDR10+, ceea ce oferă o gamă largă de culori și contraste.

Autonomie

Galaxy Tab S9+ are o autonomie de aproximativ 13 ore de redare video, ceea ce este excelent pentru o zi întreagă de lucru. Autonomia poate varia în funcție de utilizarea dvs., dar este în general suficientă pentru majoritatea sarcinilor de afaceri.

Alte caracteristici

Galaxy Tab S9+ are o serie de alte caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru afaceri. Aceste caracteristici includ:

 • Camera frontală de 12 megapixeli cu suport pentru recunoașterea facială
 • Camera din spate de 13 megapixeli și 10 megapixeli pentru fotografii și videoclipuri
 • Suport pentru S Pen și Tastatura Book Cover
 • Conectivitate Wi-Fi 6E și 5G

Samsung Galaxy Tab S9+ este o tabletă excelentă pentru afacerile care au nevoie de o tabletă cu un afișaj excelent și o autonomie lungă. Oferă performanțe solide, un afișaj clar și luminos și o autonomie mare. Dacă sunteți în căutarea unei tablete care să vă ajute să lucrați productiv în mișcare, Galaxy Tab S9+ este o alegere excelentă.

Avantaje

 • Afișaj AMOLED excelent
 • Autonomie lungă
 • Suport pentru S Pen și Tastatura Book Cover

Dezavantaje

 • Performanțe inferioare iPad Pro
 • Preț ridicat

Concluzie

Pe baza comparației noastre, Apple iPad Pro (6 generație) este cea mai bună tabletă pentru afaceri din 2024. Oferă performanțe puternice, un afișaj uimitor și o autonomie decentă. Cu toate acestea, poate fi costisitoare.

Dacă ești în căutarea unei tablete mai accesibile, Samsung Galaxy Tab A8 este o alegere excelentă. Oferă performanțe suficiente, un afișaj clar și luminos și o autonomie lungă.

Dacă ai nevoie de o tabletă cu un afișaj excelent și o autonomie lungă, Samsung Galaxy Tab S9+ este o opțiune excelentă. Cu toate acestea, performanțele Galaxy Tab S9+ sunt inferioare celor ale iPad Pro.

Indiferent de nevoile tale, Phonetastic este un loc perfect pentru a cumpăra tablete la prețuri bune pentru afaceri. Phonetastic oferă o gamă largă de tablete de la o varietate de producători, inclusiv Apple, Samsung, Lenovo și alții. Phonetastic oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de finanțare pentru a te ajuta să găsești un plan care să se potrivească bugetului tău.

Iată câteva sfaturi pentru a cumpăra o tabletă pentru afaceri:

 • Gândește-te la nevoile tale. Pentru ce vei folosi tableta? Dacă ai nevoie de o tabletă pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video sau jocurile video, vei avea nevoie de o tabletă cu performanțe puternice. Dacă ai nevoie de o tabletă pentru sarcini mai simple, cum ar fi navigarea pe web sau verificarea e-mailului, o tabletă cu performanțe mai modeste va fi suficientă.
 • Luați în considerare dimensiunea și greutatea. Dacă vei purta tableta cu tine în mod regulat, vei dori să alegi o tabletă care să fie ușoară și portabilă.
 • Luați în considerare durata de viață a bateriei. Vrei o tabletă care să te țină toată ziua fără a fi nevoie să o încarci.
 • Gândește-te la bugetul tău. Tabletele pot varia ca preț, așa că fii sigur că îți stabilești un buget înainte de a începe să faci cumpărături.

Sper că acest articol te-a ajutat să alegi cea mai bună tabletă pentru afacerea ta.