Produse reconditionate Renewd

Produse reconditionate Renewd

Renewd – produse de mobilitate premium reconditionate

Incepand cu anul 2018 compania Phonetastic GSM este unic distribuitor autorizat al brandului Renewd pentru Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Brandul Renewd a fost infiintata ca urmare a solicitarii in crestere la nivel global pentru produse de mobilitate reconditionate, cu performante similare cu cele ale produselor noi. Renewd comercializeaza produse reconditionate in centre de service de top, cu piese 100% originale.

Un telefon mobil sau laptop Renewd arata ca un produs nou si are performante comparabile cu cele ale unui produs iesit direct din fabrica. Garantia oferita pentru produsele Renewd este similara cu cea pentru produsele noi.

Produsele nu sunt second-hand

Telefoanele si laptopurile Renewd trec prin teste de performanta riguroase inainte de a ajunge in mainile clientilor. Reconditionarea este realizata in centre de service de top, certificate. Aspectul exterior al acestora este cel al unui produs utilizat cu mare grija timp de 1-2 luni, similar cu cel al unui produs nou.

Pret cu pana la 20% mai ieftin

Produsele din gama Renewd au un pret cu pana la 20% mai ieftin decat cel al aceluiasi model de telefon sau laptop nou. In plus, toate produsele sunt furnizate cu:

  • cablu de date
  • cablu de incarcare
  • software actualizat la cea mai recenta versiune
De ce sa alegeti produsele Renewd?
  • Toate dispozitivele sunt reconditionate cu piese 100% originale
  • Fiecare produs este testat cu rigurozitate in peste 80 de puncte de control
  • Sistem de operare actualizat la cea mai recenta versiune
  • garantie 2 ani sau in functie de legislatia tarii, cu preluare si predare gratuite

Va asteptam sa va alaturati trendului international, devenind reseller Renewd.