Despre noi

Despre noi

Cine suntem

Phonetastic GSM reprezinta initativa a doi antreprenori vizionari cu experienta in domeniile vanzari si telecomunicatii care au un obiectiv comun: dezvoltarea pe piata internationala de tranzactionare a device-urilor mobile.
Astfel, in anul 2010, Phonetastic GSM a intrat pe piata avand misiunea de a deveni unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse de telefonie mobila la nivel global.
In decursul celor 11 ani de activitate am reusit performanta de a dubla cifra de afaceri, constant, in fiecare an si trendul crescator il mentinem si in anul curent.
Strategia noastra este sa devenim un one-stop-shop pentru clientii nostri, oferind o gama completa de produse, consultanta si programe de bonificatie progresive pentru cei mai activi clienti.
La numai 3 ani de la momentul infiintarii, ne-am atins primul obiectiv – acela de a deveni distribuitor de top pe piata telefoanelor mobile din Romania. Ne-am continuat dezvoltarea prin prezenta la cele mai importante targuri si evenimente de profil, cum ar fi CeBIT si IFA Berlin.  Suntem partner gsmExchange din anul 2010.
 
De-a lungul anilor, am construit colaborari de succes cu companii de top care activeaza pe piata nationala si/sau internationala, precum: retaileri electroIT, e-Taileri, retail TelCOservice-uri, asiguratori precum si cu numerosi clienti independenti, wholesaleri si traderi.

In prezent, compania Phonetastic GSM deruleaza relatii de business cu parteneri din peste 37 de tari, printre care:

Marea Britanie
Dubai
Germania
Franta
Olanda
Oferta Phonetastic GSM include o gama completa de produse de mobilitate ale celor mai cunoscute branduri printre care Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, HTC, Nokia, LGGoogle, Amazon etc.

Incepand cu luna iulie a anului 2021, Phonetastic este distribuitor autorizat al gamei de dispositive IoT (Internet of Things) de la realme, pentru Romania și Moldova.

Tot in acest an am resemnat angajamentul cu Amazfit pentrudistribuția autorizată a produselor sale din gama wearables pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

Din anul 2018 suntem distribuitor unic autorizat al brandului Renewd pentru trei tari: Romania, Bulgaria si Republica Moldova care ofera dispozitive premium reconditionate la cel mai inalt nivel de calitate (2 ani garantie).
Dezvoltarea pietei produselor refurbished cunoaste un ritm accelerat atingand, deja, la nivel mondial o cota de 10% din piata produselor mobile vandute. Ne asumam inclusiv deschiderea unor piete virgine cu acest tip de produse si implicit educarea consumatorului final in directia reutilizarii acestor produse verificate si reconditionate in service-uri autorizate.

Misiune

Sa devenim distribuitorul preferat de produse de mobilitate,
cu un portofoliu diversificat, care ofera la timp solutii inteligente Mobile & It,
pentru toate nevoile de business.

Avantaje competitive

Program de bonificatie
Gama completa de produse de la brandurile de top
Flexibilitate si timp de raspuns rapid
Echipa de experti

De aceea, incepand cu anul 2018 in oferta noastra am introdus pe langa produsele brand NEW produse de tip CPO si USED din categoriile: telefoane, laptopuri, tablete si continuam dezvoltarea gamei.
Atuurile echipei noastre sunt reprezentate de o foarte buna cunoastere a fluxurilor internationale de produse mobile, a trendurilor regionale si conectarea in timp real la informatiile din piata referitoare la stocuri si preturi. Aceasta vigilenta ne permite sa oferim, in mod constant, clientilor nostri cele mai bune stocuri la cele mai bune preturi si in egala masura sa avem posibilitatea sa le rasplatim fidelitatea prin programe de bonificatie
Seriozitatea, vigilenta, know-how-ul si atitudinea pro-parteneri sunt atribute definitorii ale echipei Phonetastic, o echipa de peste 20 oameni care lucreaza conectati pentru o optimizare permanenta a fluxurilor operationale si a livrarii catre clienti just in time a produselor dorite.

Obiective Phonetastic GSM

Obiective 2021

Cifra de afaceri: peste 58 mil.  €
Numar de SKU: 500
Linie de business: atragerea de clienti B2B, distribuitori autorizați pentru producători de wearables și gadget-uri IoT
Servicii: buy-back, mobile insurance

Strategia Phonetastic GSM

Supply chain performant

Construirea canalelor de vanzare si a intregului supply chain tinand cont de specificul modelului de business al fiecarei categorii de clienti

Stocuri optimizate

Conectarea in timp real la fluxurile de informatii si marfuri din piata pentru a asigura in permanenta, clientilor, cele mai avantajoase preturi si stocuri

Echipa de experti

Echipa de profesionisti cu agilitate in intelegerea trendurilor pietei globale si care sa conecteze in cel mai bun mod necesitatile clientilor cu cele ale furnizorilor

Phonetastic GSM in lume

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

Echipa de management

Owner

George Ciprian Mocanu

Director HR

Carmen Brașovean

Director Financiar

Mirela Malureanu

Director Logistica

Catalin Muraru

Contacteaza-ne

Brandurile din portofoliul Phonetastic