Phonetastic GSM mizează pe afaceri de 2.000.000 Euro în primul an de distribuție a brandului 360 Smart Life

Phonetastic GSM mizează pe afaceri de 2.000.000 Euro în primul an de distribuție a brandului 360 Smart Life

  • Compania a pornit deja distribuția produselor 360 din gamele de camere auto și ceasuri inteligente pentru copii
  • Din ianuarie, în portofoliu se adaugă și noile generații de roboți de aspirare și sonerii video wireless

București, 8 decembrie 2021 – Phonetastic GSM, companie românească activă pe piața europeană de smartphone-uri, accesorii și echipamente IT, anunță astăzi că integrează produsele inteligente 360 Smart Life în portofoliu și mizează pe afaceri de 2.000.000 Euro în primul an de distribuție a noii mărci.

„Trăim o perioadă de schimbare, în care accentul este pus tot mai mult pe confortul de acasă și pe siguranța familiei. Este, astfel, o decizie naturală să ne completăm portofoliul cu produse de calitate, competitive ca preț, care acoperă exact aceste nevoi, prin tehnologii de ultimă generație. Casa devine mai inteligentă, transportul – mai sigur, iar părinții copiilor care merg la școală sau grădiniță în regim fizic – mai liniștiți”, declară Alexandru Munteanu, Director Comercial, Phonetastic GSM.

Camerele auto produse de 360 Smart Life au GPS și Google Maps încorportate, cu opțiunea de înregistrare HD pe timpul nopții și monitorizarea parcării, timp de 24 de ore. Acestea au un unghi de filmare de până la 160°, pot fi conectate la smartphone și pot înregistra automat în situații de urgență.

Ceasurile inteligente pentru copii oferă un plus de confort părinților când nu sunt lângă copiii lor. Smartwatch-urile permit monitorizarea traseului prin funcția GPS, au funcțiile de pedometru și cronometru, alături de posibilitatea de a efectua și primi apeluri, fără a fi necesar un alt telefon pentru copii.

Aspiratoarele robot marca 360 Smart Life sunt silențioase, cu un nivel al zgomotului de doar 55 dB, subțiri, de doar 8,5 cm, dimensiune ce le permite accesul facil sub piesele de mobilier. Echipate cu sistem „trinocular LiDAR”, capacitate superioară de aspirare de 3.300 Pa, un rezervor cu apă de 520 ml și control de la distanță prin aplicație, acestea sunt capabile să evite obstacolele din casă și să lucreze eficient.

Soneriile wireless au o cameră HD de 5MP, senzor radar, 8GB spațiu de stocare locală, dispun de funcții de detecție umană și antifurt. Acestea se instalează ușor, se pot conecta la smartphone-uri și tablete, și asigură posibilitatea de a păstra siguranța casei și de a discuta cu vizitatorii, chiar și de la distanță.

Despre 360 Smart Life

360 Smart Life Group este un producător în ascensiune din China, care se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea și inovarea dispozitivelor inteligente și soluțiilor IoT. Produsele sale sunt concepute pentru o viață mai sigură, într-un mediu inteligent, cu o calitate remarcabilă, la prețuri accesibile tuturor. Acestea se adresează unor categorii largi de clienți, de la industria hotelieră, la companiile de car-sharing și până la persoanele fizice.

Despre Phonetastic GSM

Phonetastic GSM, companie românească activă pe piața europeană de smartphone-uri, accesorii și echipamente IT, comercializează peste 500 de produse unice, de la smartphone-uri, tablete și laptop-uri, până la accesorii inteligente și dispozitive smart home, de la producători de top. Printre clienții săi din România și din Europa se numără atât redistribuitorii, cât și marii jucători din retailul clasic sau online, electro-IT, telecomunicații și asigurări.