Phonetastic GSM devine distribuitor autorizat realme – gama IoT România și Moldova

Phonetastic GSM devine distribuitor autorizat realme – gama IoT România și Moldova

București, 29 iulie 2021 –

Phonetastic GSM, companie românească active, pe piața europeană de telefonie mobilă și accesorii, anunță că a devenit, începând cu luna iulie, distribuitor autorizat al gamei de dispositive IoT (Internet of Things) de la realme, pentru România și Moldova.

”Pe o piață într-o continuă dezvoltare, venim cu o alternativă fiabilă, ce aduce tehnologia de ultimă oră la prețuri accesibile tuturor, prin accesorii de tipul căștilor cu bluethooth: buds și in-ear, smartwatch-urilor, becurilor, cântare și camerelor video 360° inteligente, urmând ca în viitor gama să fie extinsă. Toate acestea vor fi livrate direct din depozitul nostru, în 24 de ore de la comandă, iar pentru cei ce au nevoie de susținere, oferim atât soluții financiare, cât și suport de marketing”, a declarat Ștefan Rădoi, Director Achiziții România, Phonetastic GSM.

Phonetastic GSM este într-o continuă diversificare de portofoliu, iar negocierile cu realme pentru a include produsele din gama IoT în oferta companiei pentru piața celor două țări au reprezentat pasul firesc pentru 2021. realme se alătură astfel celor 34 de branduri comercializate de Phonetastic GSM.

În cei 11 ani de activitate, cu o cifră de afaceri de 51,5 milioane de euro pentru 2020, Phonetastic GSM a devenit unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse de telecomunicații și IT&C din România, cu o prezență activă în 37 de țări și 120 de furnizori.

 

Despre realme

Realme, cu o prezență în 61 de țări și o bază de utilizatori de 70 de milioane la nivel global, este un brand al companiei Meet BBK, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume.

Divizia realme TechLife, specializată pe echipamente AIoT (Artificial Internet of Things) a anunțat de curând crearea unui subrand propriu, “D”. Prin acesta, îți propune să ajute la inovare în zona smart home și să lanseze peste 100 de noi produse AIoT și lifestyle în 2021, precum accesorii audio, televizoare smart, prize inteligente, becuri inteligente, aparate de tuns etc.

Despre Phonetastic GSM

În oferta companiei se regăsesc, din stoc, peste 500 de produse unice, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri, până la smart gadget-uri pentru smart home, de la Apple, Amazfit, Amazon, Google, Huawei, Samsung, Xiaomi și acum realme – gama de dispozitive IoT.

Printre clienții din România și din Europa se numără atât redistribuitorii, cât și marii jucători din retailul clasic sau online, electro-IT, telecomunicații și asigurări.