Phonetastic depaseste pragul de 50 mil EUR cifra de afaceri si isi continua expansiunea pe piata europeana, tintind afaceri de peste 70 de milioane EUR

Phonetastic depaseste pragul de 50 mil EUR cifra de afaceri si isi continua expansiunea pe piata europeana, tintind afaceri de peste 70 de milioane EUR

Compania introduce noi servicii, in premiera pentru segmentul B2B din Romania, cum ar fi vanzarea de dispozitive mobile cu optiunea de buy-back si asigurarea terminalelor pe o perioada de 1 an.

Phonetastic a depasit pragul de 50 de milioane de euro cifra de afaceri, inregistrand, la sfarsitul anului trecut o cifra de afaceri neta de 243.414.863 de lei (aprox 52 de milioane de euro), conform datelor oficiale ale companiei, comunicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Compania este unul din cei mai dinamici distribuitori regionali de terminale mobile si isi consolideaza, odata cu bilantul performant din 2018, pozitia de jucator cheie pe piata europeana de device-uri mobile.

“Crestem organic iar acest lucru este reflectat de increderea pe care partenerii nostri globali o acorda echipei Phonetastic si capacitatilor noastre de distributie. Pentru anul in curs ne propunem  sa atingem si chiar sa depasim borna de 70 de milioane de euro cifra de afaceri anuala”, declara George Mocanu, CEO Phonetastic.

Datele din piata de smart gadgeturi justifica optimismul Phonetastic si pe aceasta categorie de produse; rapoarte ale industriei estimeaza cresteri ale pietei globale dar si la nivelul Europei cu aproximativ 31% pe acest segment si venituri de cel putin 19 miliarde de dolari pana in 2023.

In premiera pentru piata B2B din Romania, compania va introduce in portofoliu vanzarea produselor de tip mobility – smartphones, tablete si alte dispozitive mobile – insotita de servicii tip buy back si insurance pe o perioada de 1 an de la data vanzarii. Uzura morala a telefoanelor nu mai cade astfel in sarcina companiilor care isi pot revinde aceste produse catre Phonetastic, la implinirea termenului mai sus amintit de un an.

“Piata B2B din Romania este o tinta clara pentru noi in acest an”, adauga George Mocanu, CEO Phonetastic. “ Pentru componenta de mobilitate  – telefoane, tablete si accesorii mobile- am dezvoltat capacitati de livrare la comanda, pentru orice tip de proiect”, mai spune Mocanu.

In egala masura, pentru segmentul B2B, Phonetastic livreaza telefoane reconditionate premium, la preturi cu 20% mai mici decat cele pentru telefoanele noi.

Phonetastic GSM este cel mai dinamic distribuitor de telefoane, tablete si smart gadget-uri pe pietele din Romania si UE, pentru retaileri electro-IT & TelCO, asiguratori, service-uri, wholesaleri si traderi din peste 36 de tari. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru, www.phonetastic.ro